Lista de firme, organizata pe judete
  • COLEGIUL TEHNIC CAROL I

Localitate:BUCURESTI
Adresa:Porumbacu 52 - Bucuresti sect 6
Telefon:722673097  Categorie:B
Email :colegiul.tehnic.carol@gmail.com WebSite : ctcarol.ro Facebook :Colegiul Tehnic Carol I
CodFiscal:37590512 Starea:MODIFICARE PUBLICI din data 20 Iulie 1993
Candidati:13 Admisi:2 Procent:15.38

De ce aș veni la Colegiul Tehnic Carol I?

1.Căutați o unitate școlară aproape de domiciliu, astfel încât drumul până la școală să fie de scurtă durată și sigur?
Noi suntem situați în strada Porumbacu, nr.52, în plin cartier Crângași, înconjurați de blocuri, cu acces ușor din orice punct al cartierului.

2.Căutați o unitate școlară cu un program care să permită folosirea timpului din zi în modul cel mai favorabil pentru copilul dumneavoastră?
La școala noastră, cursurile se vor desfășura în intervalul orar 8,00 - 14,00 , deci în cursul dimineții și, astfel, copiii vor avea timp suficient după amiază pentru alte activități la alegere, pentru odihnă sau recreere, pentru studiu individual și efectuarea temei .

3.Căutați o unitate școlară sigură, în care atât copiii, cât și părinții să se simtă în siguranță?
La școala noastră, o firmă specializată asigură pază și protecție atât pe timpul cursurilor, cât și pe timpul pauzelor. Se intră în incinta școlii pe bază de legitimație, iar profesorul de serviciu pe școală va asigura desfășurarea orelor fără incidente.Toate spațiile sunt supravegheate cu un sistem intern de monitorizare video, iar la intrarea în școală se află un post de pază pe toată durata cursurilor.

4.Căutați performanță dar și un climat liniștit, în care copilul să se simtă sprijinit pe parcursul procesului de învățare?
Avem un corp profesoral foarte bine pregătit profesional și cu experiență la catedră- profesori titulari ai unității școlare, profesori cu gradul I, cu doctorat în diferite specialități - cu tact pedagogic, care pomovează un învățământ centrat pe elev și adaptat nivelului de competențe ale acestora, realizează o formare serioasă și temeinică. De asemenea, suntem implicați în diverse activități extracurriculare, care vor asigura copilului dumneavoastră accesul la diferite și interesante activități ce le vor stimula și le vor folosi imaginația, inteligența și aptitudinile : concursuri școlare și sportive, serbări școlare, sesiuni de referate și comunicări științifice, activități lunare în cadrul Clubului European, corul școlii, trupa de dans modern stradal- break dance, alte activități desfășurate în cadrul proiectelor și programelor desfășurate în școală. Colectivul de cadre didactice al Colegiului Tehnic Carol I, împreună cu echipa managerială îi vor înțelege, îi vor sprijini și le vor fi aproape tinerilor elevi în realizarea speranțelor și ambițiilor. Promovăm valori ca profesionalismul, seriozitatea, cooperarea,respectul, responsabilitatea ce ghidează întreaga activitate în școala noastră, menținem un mediu educațional care asigură elevilor noștri dobândirea unei pregătiri solide , dezvoltarea la potențialului maxim și accesul la o educație de calitate.

5.Căutați o școală modernă în standarde europene?
Avem o bază materială nouă, reabilitată în ultimii 5 ani prin programul BEI și cu sprijinul Primăriei municipiului București, cu mobilier și dotări la standarde europene : table SMART, videoproiectoare, calculatoare în fiecare sală de clasă, conexiune la Internet. Avem laboratoare de fizică, chimie, biologie, informatică, cabinete de geografie,matematică, limbi străine ,dar și spații destinate recreerii : sală de festivități, o sală de sport ultramodernă, teren de sport cu suprafață sintetică și îngrădit, pentru utilizare multifuncțională ( fotbal, tenis, baschet ), bibliotecă cu aproximativ 40.000 de volume și sală de lectură sau serviciilor specializate : cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet de consiliere psihopedagogică dotate cu personal de înaltă calificare.


Situatie pentru anul 2018
Numar de angajati
Cifra de afaceri
Au facut scoala 13
Au luat carnet 2
Procent au luat carnet/au facut scoala 15.38

COLEGIUL TEHNIC CAROL I

  • Tip firma: B

Etichete: Scoala de Soferi